|
 |
|

05-12-2008, 12:51
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
pasia251.polki.pl
|
|
Miasto: Opole
|
|
|
Nawilżacz powietrza
Polećcie mi proszę dobry, ale niedrogi nawilżacz powietrza do pokoju dzieicęcego. Tak do 100 zł. Widziałam różne na allegro i nie wiem który wybrać... Mam mała powierzchnię pokoju więc potrzebny jest taki z regulacją, bo boję się żeby nie było za wilgotno i nie wychodować jakiegoś grzyba na ścianie. Napewno chcę ultradźwiękowy ale co dalej to nie mam pojęcia 
Pomoóżcie proszę 
|

05-12-2008, 13:39
|
|
|
Witaj Pasiu
Ja mam dokładnei ten model
http://www.allegro.pl/item490553803_...tr_gratis.html, jestem z niego zadowolona, ale teraz bym kupiła inny,bo:
przy zakupie zwróć uwagę na to by pojemnik do kórego wlewasz wodę był rozkręcany, w tym modelu jest klejony i mie mam możliwości dokładengo umycia go, nawilżacz uzywam tylko zimą i latem, więc gdy go chowam nie jestem wstanie dokładnie wylać z niego wody, bo się nie da. i niestety po paru tyg. powstane tam grzym i glon 
zapytaj jak się go czyści, bo nei wszystkei można czyścić octen czy płynami do nawilżaczy 
pozdrawiam
|

05-12-2008, 14:38
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
pasia251.polki.pl
|
|
|
|
Dzięki za podpowiedź 
|

10-12-2008, 19:29
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
pasia251.polki.pl
|
|
|
|
|
Hej, czy nikt poza madziarą nie używa nawilżacza???
|

10-12-2008, 20:04
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
cohenna.polki.pl
|
|
|
|
ja niestety nie używam bo nie mam takiej potrzeby.
Rano kiedy wychodzimy z malutką z pokoju to otwieram okno i jest otwarte do połydnie nie zależnie od pogody. potem się je zamyka i za parę godzin jest cieplutko i wilkotniść w normie :P więc jak po południu wracamy do pomoju jest wszystko w sam raz.
szkoda że nie moge ci pomóc 
|

19-12-2008, 11:04
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
jugola.polki.pl
|
|
|
|
my mamy taki http://www.allegro.pl/item501970420_...adania_tv.html coprawda troche drogi .. ale po rozmowie z kilkoma lekarzami uslyszalam ze lepiej zainwestowac. tanie nawilzacze podobno moga szkodzic bo wlasnie gdy nie da sie ich dobrze doczyscic moga rozwijac sie grzyby. ten ma zdejmowana cala gorna czesc a dolna misa jest idealna do czyszczenia. no i przede wszystkim nigdzie nie osadza mi sie wilgoc... jedyne co to ta cena :/

28-12-2008, 18:40
|
|
Junior Member
Zobacz mój nowy profil
lirka.polki.pl
|
|
|
|
|
|

28-12-2008, 21:18
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
aniap1.polki.pl
|
|
|
|
|
Jak dla mnie wydatek troszkę bez sensu ale to tylko moje zdanie . Ja mam takie na kaloryfer plastykowy tam się wlewa ok litra wody na górze jest jakiś materiał który nasiąka. Dla mnie wystarczy , zreszta gadałam z lekarką i powiedziała że trzeba bardzo uważać z nawilżaczami a już napewno nie włączać jak dziecko śpi
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania
|